dijous, 2 d’agost del 2018

Family Park Canillo - Andorra

També anomenat MON(T) MÀGIC.

És un dels "musts" d'Andorra.  Quan vas a qualsevol oficina d'informació amb dos nens petits, el que et diuen si o si son el Mont Màgic i Naturlàndia.

Nosaltres hi vam anar l'any passat i aquest any repetim.  Com a atraccions, no mata, però aprofiten un entorn meravellós i, per passar un dia a la muntanya, amb atraccions per als petits, està molt bé.  Ells s'ho passen teta, no paren, és segur, passejar per la muntanya sempre és agradable i es una molt bona manera d'aprofitar les pistes i els remuntadors a l'estiu.  Molt familiar, però no us espereu un Port Aventura o un Tibidabo!!! 

Al mateix edifici del telecabina hi ha un pàrquing que costa 3€ per tot el dia.  Molt raonable.

Podeu trobar el futlletó explicatiu del parc a la web, però us l'explico perquè té la seva gràcia.

D'entrada heu de comprar el Forfet Vianant, que és el telecabina que us porta des de Canillo fins dalt el parc.  Aquest l'heu de comprar tots els que vulgueu pujar.  Adults 12€, Nens 6-13 anys 7€, Menors de 5 anys gratuït, Senior +65 8€.

Fotos zona de dalt: 



























Fotos zona de baix "el llac":





Després va el tema de les atraccions.  Podeu comprar el braçalet, amb la que es pot pujar a totes les atraccions (permeses segons edat) totes les vegades que vulguis, o bé pots comprar tiquets puntuals de cada atracció.  Només amb 3 tiquets ja amortitzes el braçalet, així que poc o molt la compra del braçalet per al nen és obligada...

Per als menors de 3 anys, poca cosa, però gratuïta i suficient:  Castells inflables, minigolf, sender de llegendes màgiques, fornatura i àrea infantil (estructura de fusta, tobogans, passarel·la de troncs, típica)
Per a nens de 3-5 anys (braçalet 15€): tot el dels menors de 3 anys + tubbing, cotxes elèctrics, acrojump, llits elàstics i les activitats del llac (canoa, caiac i pedaló, sempre acompanyats d'un adult)
Per a júniors de 6-13 anys (braçalet 21€): tot el de nens + bigairbag i tir amb arc
Per adults (braçalet 26€):  tot el de junior + devalkart
Després hi ha una tirolina brutal (550m), preu a part de tot 15€ la baixada.  I de totes les activitats es pot comprar un tiquet d'entre 5 a 10€.

Un cop pujes amb el telecabina fins dalt el parc trobes una sèrie d'atraccions.  També trobes un telecadira (gratuït) que puja i baixa constantment des del llac, on hi ha les atraccions d'aigua, el minigolf i l'àrea infantil.
El sender de llegendes i el devalkart fan la baixada del telecadira, però a peu per la muntanya.  El fornatura fa dues sortides, a les 11.30 i a les 15.30 i t'has d'apuntar a la oficina de dalt del parc.  És una sortida guiada d'una hora per la muntanya, curiositats, fauna, flora, jocs dels sentits, molt xulo per la canalla, però el petit ha d'anar amb motxilla.  

A la zona del llac hi ha molts racons de bosc on instal·lar una manta de pícnic i dinar en un entorn natural molt bonic.  També hi ha varies taules de pícnic pels que volen estar més cómodes. No hi ha fonts ni WC!
A la zona de dalt hi ha el restaurant el Forn on hi pots fer des d'un cafè, un dinar d'entrepà i patates, un gelat o un dinar de menú.  Te part interior i una gran terrassa exterior on gaudir d'unes magnífiques vistes.  

Avisos:
- quan cau el sol, dalt la muntanya fa fred, unes suadores a la motxilla no están mai de més
- quan peta el sol de valent, oju que crema més que a baix.
- es pot pagar amb targeta a dalt, els tiquets i el restaurant, però obviament no hi ha caixer
- es pot portar el carretó al telecabina i al telecadira.  Els nois, molt amables, te'l col·loquen a les següents cadires i te'l baixen a l'arribada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada