dilluns, 4 de febrer de 2019

El Museu De Les Il.lusions

La proposta del Museu de les il·lusions ha sigut la sorpresa del Nadal, de la ma del Pare Noël.  

I ha sigut una troballa d'allò més divertida i curiosa.  De ben segur és un dels museus mes originals de la ciutat.  El Museu de les Il·lusions es composta de 8 sales al Big Fun i el propi museu.  El Big Fun es troba a la Rambla de Sant Josep 94 i el Museu al carrer Pintor Fortuny 17, a 4 minuts caminant.

Les 8 Sales son:
- Coses Gegants
- Casa a l'Inrevés
- Piscina de Boles
- Sala de Dolços
- Laberint del Terror (edat recomanada a partir de 12 anys)
- Laberint de Cintes
- Laberint de Miralls
- Sala dels Récords Guiness

Les entrades es poden comprar en varis formats:  1 entrada 10€, 5 entrades 20€ i 9 entrades 30€.  Cada entrada es bescanvia per una sala o el museu.  Per visitar cada sala, cal comptar, ben aprofitada, uns 20 minuts.  Les entrades no caduquen així que s'hi pot anar varis dies i repetir sala si alguna us ha agradat molt.

Podeu trobar telèfons o més informació a:
- https://bestmuseum.net
- https://bigfunmuseum.com

Consells útils i suggerencies:
- A la entrada del Big Fun hi ha unes guixetes gratuïtes per deixar les jaquetes i veure les sales amb llibertat de moviments.
- Els nens paguen igual que els adults a partir dels 5 anys.
- La entrada de 9 museus, 30€, la trobo una mica cara, tot i que, pot ser una activitat que ens ocupa 3 dies.  Així que ben pensat, no es tan car i és molt divertit.
- Tot i que és un lloc turístic, com que hi ha tantes sales, tot i que hi ha bastanta gent, no et sents agobiat i pots fer les fotos tranquil·lament.
- IMPORTANT:  No us deixeu la cámara de fotos.  Anar al Museu de les Il·lusions sense cámara és com comprar un cotxe sense rodes!!  És un espectacle fotogràfic de jocs de 3D, de colors, de presepectives.  

Tot i que nosaltres no som uns experts en fotografía i que les vam fer amb el telèfon, son divertides.  Us ensenyo, de moment, les que vam fer en la primera sessió.  

Espero que us agradin!

COSES GEGANTS:

PISCINA DE BOLESCASA A L'INREVÉS 


SALA DE DOLÇOS
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada