dimarts, 7 d’agost del 2018

El Toll Bulidor

El camí del Toll Bullidor és una petita ruta de senderisme, inclosa a la guia de camins de la parròquia de Canillo.  Està categoritzada com a fàcil i ho és, però el terreny es de muntanya i no es pot fer amb carretó, però si caminant, tranquil·lament.  Per bebés, amb motxilla o a espatlles de son pare, com el meu petit!

Distància: 860m (anada)
Temps: 30 min (anada)
Desnivell: 70m

El punt de sortida el trobem a la carretera general CG-2. A 1,5km de Canillo, en direcció a Andorra la Vella, a ma dreta hi ha el pont de Molleres.  Hi ha un aparcament habilitat, una font i un rètol de fusta que indica la sortida del camí del Toll Bullidor.

El recorregut te un paissatge molt bonic, amb varis miradors, amb bancs, des del primer es veu Meritxell i des del segon es veuen les Bordes de Molleres.  A banda d'arribar al mirador del salt d'aigua anomenat Toll Bullidor gaudim el passeig, entre frondosos avellaners.  És un camí molt familiar, però és estret i alterna trams de pujades i baixades, a vegades amb escales de fusta habilitades.  Per sortir a caminar una estona sense haver-nos d'allunyar molt de la carretera.

En arribar, una passarel·la amb escales ens portà fins al mirador del salt d'aigua on hi figura aquest poema:



2 comentaris:

  1. Feu unes sortides molt boniques, plenes de natura i enfocades als petits.
    Tan de bo molta gent s’animés, les fés i us dongués la seva opinió. :)

    ResponElimina