dijous, 2 d’agost del 2018

Cirque du Soleil - DIVA - Andorra

Fa tres o quatre anys que sé que la companyia Cirque du Soleil fa un espectàcle low cost a Andorra.  No ha sigut fins aquest any, però que m'hi vaig posar en serio per aconseguir entrades ja que les dates ens anàven bé i els nens ja aguanten una mica més.


ENTRADES:
Surten a la venta cap al febrer-març i l'espectacle es fa tots els dies de juliol.   Hi ha dos tipus d'entrades, de peu - gratuïtes o assentats - low cost 15€.  Trobar entrades a la grada és molt difícil, la majoria les tenen els hotels que ofereixen allotjament + entrada.  Vaig aconseguir les entrades gratuïtes, que son de peu i nominals.  Vaig pensar que amb el carretó el petit ja ho tenia fet i el gran, amb la emoció de l'espectacle aguantaria.

L'espectacle comença a les 22h.  A les 21h aparquem prop del parc central d'Andorra la Vella, que és on hi ha la carpa.  Al parc mateix hi ha un Xiringuito de creps dolçes, salades i entrepans, on sopem prou bé a baix preu.

A les 21.30h començem a entrar.  Dinàmica típica d'un espectacle de la companyia Cirque du Soleil:  photocol (amb cua, clar), merchandising, food-trucks per menjar (a preu desorbitat).  

DESTACATS: 
- Hi ha una grada infantil.  És possible comprar una entrada d'adult (3€) a aquesta grada amb la condició d'anar acompanyat de 2 o mes nens.  Només un adult, però ja és un què!!!  La grada, però té aforament limitat i ja està tot venut.  Llàstima, hagués sigut una gran opció.
- No és pot entrar amb carretó. Merda!  Tocará portar el petit a coll tot l'espectacle si volem que vegi alguna cosa mes que culs.
- Hi ha voluntaris per tot arreu.  Al photocall, al pàrquing de carretons, a la grada infantil, a l'acomodació dels de peu i dels asseguts.  Molt atents i bons consells.
- No es poden pujar els nens a les espatlles.  Buf...

Un dels consells que ens dona un dels voluntaris és que ens situem a la part més externa de la zona de peu.  Es poden asseure els nens a les tanques i no els has de tenir a coll.  Tampoc és tan agobiant com estar al mig.  I l'espectacle es veu la mar de bé.   Bon consell, si senyor!

ESPECTACLE:
Comença puntual a les 22h.  El primer número és espatarrant, del més alt nivell dels que he vist en altres espectàcles de la companyia.  Els petits al·lucinen.  I nosaltres també!  A partir d'aquí, però, la cosa afuixa...  Molt entreacte cantat i ballat.  5 números més.  2 d'ells molt bons, els altres 3, fluixets.  Un altre bon consell d'un dels voluntaris.  Quan va acabar el darrer número, ens va dir que era millor que anéssim sortint per no coincidir amb tota la avalanxa.  Bon consell, i tant, mentre anem sentint l'última cançó i acomiadament, recollim el carretó i sortim tranquil·lament. 

CONCLUSIÓ
Veure un espectacle del Cirque du Soleil, gratuït, mentre estàs de vacances, un luxe!  Una hora i quart d'espectacle.  Amb números molt bons.  Si hagués trobat entrades asseguts o lloc a la grada infantil, hagués sigut de traca, però molt recomanable.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada